Nano ezüst fogkefe

A nano ezüst fogkefe pár hónapja került a figyelmem középpontjába. Mivel fontos számomra a szájhigiénia, ezért azonnal felfigyeltem rá, mikor egyik ismerősömtől hallottam a nano ezüst fogkeféről, elsősorban az antibakteriális hatása miatt.

Mivel tisztában vagyok vele, hogy a szánkban rengeteg baktérium található, ezért az antibakteriális nano ezüst fogkefe vonzó lehetőség a számomra, a szájhigiéném szempontjából. Legalább a fogkefém ne legyen egy baktérium tenyészet. A nano ezüsttel átitatott sörtével rendelkező nano ezüst fogkefe a nanotechnológia egyik legújabb vívmánya.

antibakteriális nano ezüst fogkefe
Nano ezüst fogkefe

Az ezüstöt, mint természetes antibakteriális anyagot már régóta ismerem. Használok néha kolloid ezüstöt, és vannak otthon ezüstionos Silverex termékeink is.
Ezért tisztában vagyok a nano ezüst egészségre gyakorolt pozitív hatásával is.

A nano ezüst fogkefe sörtéi egyedül állóan puhák, és nagyon lágy a fogásuk. Szinte kellemesen masszírozza az íny felületét. A sörterendszere kettős, ami azt jelenti, hogy van egy normál sörte méret, és van egy hosszabb méret, ami sok – sok hajszálvékony sörtéből áll, melyek a fogközökbe is odaérnek, és tökéletesen tisztítanak. Az extra puha hosszabb sörték a fogselymet is helyettesítik. A fogselyem sörteszálak 10 szer vékonyabbak a normál sörtéknél.

nano_ezust_fogkefe_kek
Silverex nano ezüst fogkefe

A nano ezüst fogkefe nyélkialakítása is teljesen komfortos, és ergonómikus. Teljesen beleillik a kézbe, és tökéletes fogást biztosít. A koreai Silverex cégnek nano ezüst fogkeféjét azonnal megkedveltem, így szinte bizonyosan hosszútávon fogom használni.

Ha Te is használsz ilyen nano ezüst fogkefét, kérlek írd meg róla a véleményedet! :)

Nano ezüst fogkefe
4.5 (90%) 8 votes

Nano ezüst fogkefe” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Kedves lap Tulajdonos!
  Kérlek segíts, hogy hol tudnék ilyet beszerezni.
  Egyszer kaptam egyet ajándékba, de soha többé nem akadtam a nyomára. Még örzöm, h rá tudjak keresni, és felismerjem, de már mindent megpróbáltam.
  Hasonlókat találtam, így kínomba azt veszem, de a regire vágyom!

  Kérlek segíts, ha tudsz!
  Üdvözlettel,
  M. Monika

 2. Kedves Mónika!
  Én tudok segíteni a beszerzésben. Kérlek írd meg elérhetőségedet az info@ezustion.com email címre. telefonszám, email cím, és foglak keresni.
  üdvözlettel, Nagy János

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.